Hvordan man starter en Vending Machine virksomhed

Hvis du har været overvejer din business muligheder, er automater bestemt værd at sætte på listen. Der er nogle nice overskud skal foretages.

Automater kan ejes eller lejes af en butik ejer eller en iværksætter, der distribuerer automater blandt lagringsplaceringer. Når du har hentet i automaterne, du ønsker, skal du finde steder for dem og holde dem fyldt med merchandise.

Hvis du ejer dine maskiner, profit du laver sædvanligvis er fordelt mellem dig og den virksomhed, der boliger maskinen. De vigtigste typer af maskiner omfatter candy, pop og snack automater; men der er andre former for postvæsenet maskiner eller lotto maskiner.

Som en automat operatør skal du overbevise andre virksomheder til at tillade dig at placere din maskine i deres outlet. Selvfølgelig jo højere procentdel af overskuddet de gør den mere lokket de vil være at have dine maskiner. Du bliver nødt til at vænne sig til ordet “Nej,” og ikke bekymre sig om det selv.

Når du nærmer en business, hvor du ønsker at placere din automater, Sørg for, du taler med en af de beslutningstagende mennesker. En almindelig fejl taler til en medarbejder snarere end ejeren eller en manager, der er i afgift. Være klar til at have 90% af de virksomheder, du nærmer dig fortælle dig noget, men husk, der forlader 10%, der vil fortælle dig ja.

Dvs hvis du nærmer dig 100 virksomheder i en dag, 90 vil sige nej og 10 vil sige ja, og at 10 har potentiale til at tjene dig en betydelig indkomst. Så du ikke bekymre dig om 90%. I stedet fokusere på 10%.

Når du får at ja, skal du fokusere på fastlæggelse af den bedste placering for maskinen, så at du optimerer din indtjening. Indgange og udgange er altid store pletter. Så er toiletter, frokost værelser, i nærheden af kaffemaskinen, og ved siden af andre salgsautomater. Du kan også overveje nær et kasseapparat, ATM, eller i en ventesal. Du har brug for steder hvor folk stopper eller samle og hvor de kan potentielt ser ud nemlig en snack.

Bulk slik maskiner, og legetøj eller gumball maskiner gør godt når de er placeret, hvor der er børn, og hvor disse børn står stadig venter på deres forældre. Thats hvorfor du vil ofte finde dem foran en restaurant.

Disse maskiner er mekanisk. Pengene er placeret i slot og til gengæld en bold, gumball, smykker cap eller en håndfuld slik er frigivet. Fortjenstmargenen på disse maskiner er meget god. Din pris pr. vare løber fra ½ cent til 5 cents afhængigt af din leverandør, og dine maskiner afgift fra 25 cent til 50 cents. Maskinerne, selv er også meget billigere, Skriv soda maskiner. Men for at gøre en fuld tid lever på disse maskiner du skal have mange på plads.

Sodavand og snack automater er helt sikkert i stand til at give en fuld tid indkomst. Fordelen, at disse typer maskiner er kravet om produktet. Kombiner det med gode strategiske placeringer, og du er i erhvervslivet. Faktisk vil mange virksomheder faktisk kontakt Leder du efter placeringen af en automat, især i frokost værelser og steder, hvor offentligheden kunne samles.

Og når du har fået din maskine i deres virksomhed de er usandsynligt, at bede dem om at fjerne det, medmindre du yder meget ringe service til virksomheden. Jo de er ikke interesseret i at gøre med reparationer og strømpe af disse maskiner; de vil bare bekvemmelighed.

Der er også specielle maskiner, som du kan overveje som dem der findes på toiletter, der sælger hygiejneprodukter, kondomer, medicin og andre toiletartikler. Disse maskiner gør godt i lufthavne, bus-stationer og lastbil stopper.

Automater gør en stor virksomhed. Der er masser af muligheder og du kræver ingen særlige færdigheder, end det er nyttigt at være lidt mekanisk. Så hvorfor ikke give det nogle overvejelser?

One Comment on “Hvordan man starter en Vending Machine virksomhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.