Kommende tur til Sothebys

Jeg planlægger en tur til en auktion på Sothebys i juni. Jeg har en reel interesse i 1900-tallet britisk kunst og de har en art auktion planlagt. Jeg har brugt megen tid planlægge denne rejse.

Mens jeg var browsing Sotheby’s online butik, jeg har fundet en underskrevet Sickert opkaldt sydvendte facade af St. Jacques. Jeg så dette maleri en gang i London i 1971. Det har været i Canada siden købet omkring det samme tidspunkt.

Maleriet menes at være malet omkring 1900 efter kunstneren havde været i byen Dieppe i to år. Han fandt en stor skønhed i denne middelalderlige sted. Han elskede arkitekturen og det var genstand for en masse af hans arbejde. Sothebys har flere stykker af hans arbejde på auktion på denne begivenhed.

Jeg bemærkede også i kataloget at Sothebys vil bortauktionerer en akvarel af en kat af kunstneren Gwen John. Hun malede en masse katte og også portrætter af siddende kvinder. Hun var kendt for at male det samme billede igen og igen ligesom Monet gjorde.

Der var et andet parti i Sothebys katalog, der interesserede mig. Jeg virkelig er delvis til Sickert og der var et maleri, som han færdiggjorde i Venedig, mens han var der sammen med sin kone. Der er historier om ægteskabelige problemer mellem dem og turen til Venedig menes at være blevet taget at reparere deres ægteskab.

Jeg kan ikke vente med at se maleriet torden i bjergene af James Dickson Innes. Hans akvareller er virkelig flot. Maleriet menes at have været malet i 1910 i bjergene i det nordlige Wales. Sothebys har sådan et omfattende katalog for denne auktion.

Jeg spændt venter på min tur til London. Jeg elsker Sothebys kunst auktioner og gå ud at dyre restauranter om natten. Jeg planlægger at gå til mangotræ, mens jeg er der. Det er den bedste thaimad, hænderne ned, at jeg nogensinde har spist.

Min forretningspartner var virkelig taget med landskab nær Lyon malet af Sir Matthew Smith. Jeg kunne godt lide dette oliemaleri. Sothebys katalog rapporterede, at maleriet blev gjort i 1922 og at der er et still life af blomster på bagsiden. Min partner vil være i stand til at gøre denne tur og har bedt mig om at byde på det for ham.

Jeg har en lille privat samling af blyantstegninger. Jeg kunne godt lide blomsten i et glas Vase, der var skrevet af Christopher Wood i 1925. Jeg tror, at det ville vise pænt med andre stilleben, som jeg har. Jeg tror, at denne blyant kunst kan godt gå til tolv tusinde dollars. Min favorit blyantstegninger har alle fundet på Sothebys auktioner

Jeg har en protektor, der er meget interesseret i en masse på Sothebys auktion, der indeholder valmuer af Ivon Hithchens. Hun har tilladt mig at byde op til 60 tusind dollars for hende. Jeg håber, at jeg er en succes i at erhverve det for hende. Jeg ved, at denne Sothebys auktion vil blive godt besøgt, fordi de alle er. Det er alt for meget at håbe på at ingen vil lægge mærke til dette fantastiske maleri.

Efter ser frem til denne tur for så længe og poring over Sothebys katalog så intenst, må jeg sige, at jeg har mit hjerte indstillet på Broomswade af John Piper. Jeg skal absolut have denne akvarel. Den person, der sælger det har været den eneste ejer. Han købte det direkte fra John Piper i 1966. Hvis jeg vinder intet andet, vil jeg vinde dette maleri.

Kun andre maleriet som jeg planlægger at byde på på Sothebys auktion er en af William Turnbull. Der er en opkøber, som jeg kender, der desperat ønsker dette maleri. Han ejer flere af denne kunstner skulpturer og er nu begyndt at indsamle hans malerier.

One Comment on “Kommende tur til Sothebys

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *