Selskabsmenu hos os

Skal du holde fest, kan du bestille en lækker selskabsmenu hos os her på Frederiksberg i hjertet af København. Vi har plads til 28 spisende gæster i restauranten,  dog kan det være reduceret til lidt færre pladser alt afhængig af jeres ønskede bord opstilling.

Har du en forestående begivenhed, hvor du gerne vil invitere venner og familie på middag, kan du booke plads hos os. Vi sørger for det hele, og du skal blot koncentrere dig om dine gæster. Vi kan sammensætte en menu efter eget valg med dertilhørende drikkevarer.

Få en skræddersyet selskabsmenu

Hos Antons Spiseri har vi fokus på dig og dine behov. Derfor vil vi gerne skræddersy en unik selskabsmenu til dig, så du får det, som du vil have det.  Lækre retter, lavet fra bunden, i høj kvalitet, og smager eminent.

Hold din kommende fødselsdag, konfirmation eller reception hos os, og lad os klare det hele for dig. Vi glæder os til at være en del af din dag og være med til at gøre den så god som overhovedet muligt. Vi tager os godt af dine gæster og sikrer os, at alle har en rigtig god aften.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på en delikat selskabsmenu, ser vi frem til at høre fra dig på telefon 38 33 77 33 eller på e-mail antonsspiseri@gmail.com.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Oplysninger

Antons Spiseri Frederiksberg ApS

CVR: 36553154

​Adresse

Smallegade 40

2000 Frederiksberg

​Kontakt

Telefon: 38 33 77 33

E-mail: antonsspiseri@gmail.com