Take away i høj kvalitet

Ring for bestilling af mad ud af huset.

Ønsker du at bestille take away, ser vi frem til at høre fra dig på telefon 38 33 77 33.​

Hent menuen

Take away til enhver anledning

Hos Antons Spiseri har du mulighed for at bestille lækker take away mad i vores restaurant på Frederiksberg i København. Er tiden knap, er det rart at kunne slippe for selv at lave maden. Det kan være efter en hård dag, hvor du har brug for bare at hente maden og nyde den.

Bestil take away, når du har lyst - også til festlige lejligheder. Vi bruger altid friske råvarer og det bærer vores lækre menukort naturligvis præg af. Når du er sulten, er du altid velkommen hos os. 

Bestil take away når du er på farten

Sætter du pris på et hjemmelavet måltid, der er lavet af lækre, friske råvarer, kan du hos os få take away med på vejen. Maden og kvaliteten er altid i fokus hos os, da det er det, vi lever af. Vælg mellem et væld af forskellige retter, hvor der er noget for enhver smag.

Har du ikke selv tid eller lyst til at lave mad en hverdag eller weekend, er vores kokke parate til at kræse om dig med mad i særklasse. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af råvarerne og heller ikke vores faglige integritet. Og så kan du altid se frem til at blive serviceret med et smil.

​Oplysninger

Antons Spiseri Frederiksberg ApS

CVR: 36553154

​Adresse

Smallegade 40

2000 Frederiksberg

​Kontakt

Telefon: 38 33 77 33

E-mail: antonsspiseri@gmail.com