10 Tips til brug af mindre Gas og spare flere penge

Den orkan, som har ødelagt så mange liv har skabt en enorm spike i benzinpriser rundt om i landet, selv i områder, der ikke er direkte berørt af krisen.

Med dette i tankerne er her nogle måder, du kan reducere din gasforbrug, og dermed bruge færre penge på pumpen. På samme tid, vil du også hjælpe miljøet ved at sætte færre emissioner til luften.

1. undgå tomgang videst muligt. Moderne motorer behøver ikke at blive varmet op. I virkeligheden, varme de op bedre ved at køre dem langsomt, under en let belastning. Stedet for at bruge vinduet drive-up på den lokale fastfood fælles, overveje at gå inde i stedet. Hvis du bruger vinduet pick-up, sluk motoren mens du er i linjen. Det tager mindre gas at genstarte en opvarmet motor end til inaktiv for 30 sekunder eller mere.

2. fremskynde og aftage langsomt. Ikke trampe på gas kolportere når lyset bliver grønt. Prøv at forudse trafikafvikling og drevet i overensstemmelse hermed, at holde sikkerhed huske på alle tidspunkter.

3. lette belastningen. Hvis du har en masse ting i din bil, som du behøver med dig, skal du gemme den et andet sted. Jo mere vejer din bil, den mere gas motoren skal brænde.

4. kombinere ture. Prøv at køre alle dine ærinder på en gang. Planlægger videre til hvad du skal købe og kan spare en masse ture og miles.

5. Tjek dæktryk. Forkert oppustede dæk skabe træk og mindske brændstofeffektivitet med 2%. Korrekt oppumpet er sikrere og de holder længere.

6. Brug de rigtige gas. Tjek brugervejledningerne din til den rigtige kvalitet af gas til din bil. Det er spild af penge at bruge en højere lønklasse derefter anbefales.

7. Luk gas cap korrekt. Sørg for, at seglet er stram. Hvis du køber en udskiftning cap, Sørg for det er den rigtige for dit mærke og model.

8. ændre luftfilter regelmæssigt. Et tilstoppet filter reducerer kilometertal.

9. Skift af tændrør. Sørg for at installere nye med passende mellemrum at forbedre kilometertal.

10. Kør en brændstofeffektive køretøjer. Hvis du har mere end et køretøj, drive ene med den bedste kilometertal rating når det er muligt.

Jeg vil gerne slutte med at bede alle, der læser denne artikel til at Giv, hvad du kan for at hjælpeorganisationer som Røde Kors og Frelsens hær, eller en af mange andre værdige organisationer, der arbejder hårdt for at bringe støtte og komfort til ofrene for Hurrica ne Katrina.

Selv om det gør ondt for at betale mere på pumpen, kan ikke det sammenligne med den smerte, der så mange i Gulf Coast vedvarende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.