Making Money med artikler: ved hjælp af Yahoo Search marketingværktøjer til at hente gratis søgeord

Når making money med artikler, skal du finde de perfekte søgeord for at gøre dit nichesites en succes. Men mange gange det er dyrt at udnytte betalte søgeord søgning værktøjer. Derfor kan nogle nye marketingfolk foretrækker at forsøge at finde deres søgeord gratis. En af de bedste måder at gøre dette er at bruge de gratis Yahoo Search Marketing værktøjer, som du kan finde på deres hjemmeside.

Først, begive sig til Yahoo hjemmeside og vælge Search Marketing under Yahoo reklame løsninger. Rul ned til og klik på sponsorerede Søg. Du vil se et afsnit, der siger, “hvor mange søgninger kan din virksomhed få?” hvor du vil skrive i de vigtigste søgeord i din besluttede niche. Dette vil opdrage en liste et ord, der har din niche emne i dem og fortælle dig, hvor mange mennesker søgte at særlige ord den foregående måned.

For at få en idé om, hvad konkurrencen er ligesom, tage hvert ord, der havde en betydelig mængde af søgninger og input det i Yahoo søgemaskinen ved hjælp af parenteser. Dette vil give dig en god idé om, hvor mange mennesker søger efter et bestemt søgeord og hvor mange websteder du vil være i konkurrence med om topplaceringerne på de første to sider.

Dette vil naturligvis tage meget mere tid end en betalt softwareprogram og det kan ikke give dig alle de gode ideer, at et program kan. På den anden side vil det være gratis og giver dig ekstra midler til andre dele af dit websted.

Hvis du kan gøre dette gratis på din egen, search engine Optimer dit websted på din egen, og skrive dit eget indhold, så det eneste du skal bruge penge på er et website URL og webhosting. Dette er en rigtig god idé for dem, der har lidt at ingen opstart kontanter, en masse tid på deres hænder, er hurtig elever, og kan vente på overskud til at begynde at komme i (som vil stort set være ren profit).

Men hvis du foretrækker at gå den nemme vej og bruge et søgeord, der genererer softwareprogram, du kan finde mange online. Nogle er mere populære end andre og har været en gennemprøvet måde for folk at grave op værdifuld søgeord for deres niche-websteder.